Szent Mihály üzenete az indigó- és kristálygyermekekről

Indigó gyermekek

 

 

"Az új hullám gyermekei, kik felébresztik a mélyen alvó folyamatokat. Robbanásszerű változást okozva haladnak, törnek utat a bozótban.
Energiájuk sűrű, erőteljes rezonancia, mit ti a fizikai sík fizikai létformában agresszívnak, illetve agressziónak megéltek. Harcos nemzedék, harcos energiával, ezen külső burkon belül végtelen finomság, szeretetrezonancia van elzárva.
Ezért van jelen, hogy a harcos nemzedéken belül végtelen érzékenység, szociális segítőkészség, hatalmas aktivitás (kereskedői, üzletkötői készség) kreativitás és művészi hajlam van együttesen jelen.
Indigó gyermek családi, majd tágabb környezete szabja meg, hogy a 4 alapkészségből melyiket mutatja meg.
Mennyi ma az indigó és kristály gyermek születési aránya Magyarországon?
Hagyományos képletrendszerrel is érkező fizikai létformák is vannak, ez a szétválasztódás két pólusa miatt van jelen. Hiszen fizikai létformának életfeladata a választás szabadsága.
2005-ben születettek 70%-a kristály,
10%-a indigó,
20%-a hagyományos - fennmaradó 20% hagyományos energetikai képlet, aki (Magyarországon) a bolygón zajló változásokhoz választásuk mentén alkalmazkodni képes.

Nagyon kérlek benneteket, segítsétek fejlődésüket - olyan nevelőrendszer vagy azt követően választott tevékenységi forma, mely a harcosságukat, agresszivitásukat keretek között tartja. Ez a keret rendszeres határtartalma hozza felszínre a belső finom rezonanciákat, mely nekik a stabilságot, biztonságot adja.

Kristály gyermek

 

 

Jól illeszkednek a harcos nemzedékhez, hiszen mindazt, amit elődjeik leromboltak, arra ők gyógyírt, vigaszt hoznak.
Nemzedékek között ők vannak jelenleg a legmagasabb rezonanciaszinten, energetikájuk így olyan, mint a fénytiszta kristályrendszer, melyen a Nap energetikája, megtörik, tehát a tejfehér hegyikristály és a Nap energiáját együttesen közvetítik.
Testük-lelkük-szellemük szabad. Együtt élnek, léteznek a természet folyamataival. Fontos számukra a fénytiszta szeretetrezonanciával megtöltött energetikai tér. Ebben aktiválódnak azok az energiák, mely a környezetükre gyógyítóan hat.
Hatalmas kristálytiszta, fénytiszta energetikai rendszerük ismételten az ősi mély bölcseletet érzékelik.
Tudásuk, bölcsességük túlmutat a jelen fizikai létforma szellemiségén, ők azok a lények, kik a bolygó kibillent szeretetlen állapotát ismételten a béke, a harmónia egyensúlyi állapotába hozza. Ők azok, akik szintetizálnak, ezen új szintézis legfelsőbb fokán állnak. Világító lényük messzire hat, aurájuk fénylő, magasztos küldetést teljesítenek, hiszen fizikai létforma embergyermek-testbe bölcsek, filozófusok, emelkedett mesterek kerültek.
Szeressétek, emeljétek, segítsétek őket, a felemelkedés és az emelkedett állapot állandó rezonanciaszintjét ők közvetítik.

Figyeljétek meg, a kristály gyermekek fizikai teste a magzati létformában milyen nehezen alakul-fejlődik ki, hiszen indigó energetikájú, harcos természetű szülőpárban ezen energiák tombolnak, nehezen jutnak nyugvópontra. Édesanyák energetikai rendszere feszült, nyugtalan. Ebben a térben a magas rezonanciájú kristálytiszta, fénytiszta energia nehezen alakul, fejlődik, gyakran fordul elő korai, idő előtti megszületés, mert a feszülő energiák a későbbiekben közömbösítik egymást.

Felismerésük


Hőtérkép, aurafotó, grafológia, emberi megfigyelés, az energetikai kép vizsgálata segítséget ad, de kérlek, ne gondolkodj abban, hogy kizárólag energetikailag illő párok kerülnek össze. A szabad választás törvényét nem hagyhatod figyelmen kívül egyetlen folyamatban sem.
Ha egy újabb irányt mutatsz, egy újabb fényforrás világít a fizikai tér sötétjében s mutatja az irányt. Lesznek azok, kik követik a Fényt, és lesznek azok, kik a sötétség útján maradnak tovább!
(2005. október)" Forrás:
www.angyalház.hu

Megjegyzés: az aurafotókkal vigyázni kell, mert nem mindegyik igazi. Vannak olyanok, amelyeken a színeket csak számítógéppel keverik ki. Ne essünk áldozatul a csalóknak!!!

A leghitelesebb az, ha magát nem hirdető léleklátót keresel fel, akit az emberek ajánlanak. Tudod: Jó borásznak nem kell cégér!

 

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Hallottál e már az indigó és krisály gyerekekről?
Igen, van a családomban is ilyen gyermek.
Igen, már olvastam róluk
Igen, bár nem tudom kik ők
Nem, még most olvasok róluk először.