undefined

 

Szeretettel köszöntelek!

           Tudod, nem véletlen, hogy erre jársz. És én is tudom. Mert számodra fontos információkat tartalmaz a honlap. Bár lehet még nem vagy érintett, vagy nem tudsz róla, hogy a környezetedben milyen különleges küldetéssel megáldott emberek élnek. Ne értsd félre, te is különleges vagy. Amikor azt mondjuk, hogy Isten saját képére alkotta meg az embert, nem a testet kell érteni alatta... Hanem magát a LELKET! Ezáltal te is halhatatlan vagy, s a testet tekintsd csak egyszerű lélek-ruhának.

De hogy visszakanyarodjak az évezred új generációihoz, valamit tudnod kell. Ők küldetést hoztak magukkal, amellyel teremteni tudnak. Segítenek majd jobbá tenni a világot. Most felteheted a kérdést, hogy miért nem teszik? Mert sokan még most ébredeznek. De viharos gyorsasággal nyílnak fel a szemek és sok-sok kérdés kerül megválaszolásra. Viszont azt is tudnod kell, hogy valahol a Lelkük mélyén ezek az emberek tudják (ÉRZIK), hogy ők mások, és keresik, hogy miért vannak ITT. Ha te is éreztél valami hasonlót életed során, akkor érdemes továbbolvasnod.

Ami viszont engem abszolút elkeserít, hogy sokan üzletet akarnak csinálni ebből a "Küldetésből". A legdühítőbb, hogy miért is tartanak pénzért tanfolyamokat Indigó, illetve Kristály Szülötteknek, mikor nekik van arra a legkevésbé szükségük. Olyan mértékű tudást hoznak magukkal, amellyel sokszor a tanfolyamot tartók nem rendelkeznek.

És ha magát a szakirodalmat tekintjük végig, szinte egyik a másikat másolja. Persze itt bármilyen témakör megemlíthetnénk az ezoterika vonalán. A könyvek áttekintése után kijelenthetem, hogy Dr. Doreen Virtue az, aki hiteles. Ő az, aki pontos tanácsokat ad a szülőknek is indigó gyermekünk neveléséhez, vagy a kristálygyermekek segítéséhez, valamint az "Új generáció" felnövekedő és felnőtt tagjainak. Továbbá célszerű még a Kryon tanításokat is olvasgatni, és Celina Fenn írásait.

Éppen ezért gondoltam rá, hogy eloszlatom a kétségeket, és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül teszem közkinccsé az Indigókat, Kristály- és Szivárvány Gyermekeket jellemző tulajdonságokat.

 

Higgyétek el, tapasztalatból beszélek (írok)! :)


 

Nos mindezek után következzenek a TÉNYEK, a röviden csak Indigóknak és Kristályoknak nevezett csillagemberekről. És egy privát kérésnek eleget téve felraktam a Szivárvány gyermekekről szóló cikkeket is. 

 

Szeretet, Béke és Boldogság Kísérjen Utadon!

 

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Hallottál e már az indigó és krisály gyerekekről?
Igen, van a családomban is ilyen gyermek.
Igen, már olvastam róluk
Igen, bár nem tudom kik ők
Nem, még most olvasok róluk először.